Ukrajnából mentett rókák

Szőrmeellenes aktivizmus

magyar_szormeellenes_liga

Az Alapítványnál végzett munkánkhoz nagymértékben kapcsolódik a szőrmeiparban kihasznált állatok felszabadításáért folytatott küzdelem is, amelyet a Magyar Szőrmeellenes Liga keretében végzünk.

A Magyar Szőrmeellenes Liga (MSZEL) 2017. szeptemberében megalakult civil mozgalom. Tagjai mindannyian állatszerető, állatvédő aktivisták, a legkülönbözőbb háttérrel.

Az MSZEL elsődleges célja elérni, hogy idehaza törvényi szintre emeljék a szőrmeipar betiltását. Ennek érdekében átfogó tájékoztatást nyújtunk a szőrmeipari helyzetről, hiszen a tájékozott, okos ember az állatkínzók ellensége. Emellett folyamatosan buzdítjuk a lakosságot törekvésünk támogatására. Békés tüntetéseket szervezünk, petíciót indítottunk, illetve ha lehetőségünk van rá, járunk prémfarmokra is. Tettünk és tenni is fogunk még feljelentéseket törvényt szegő farmok miatt, a következő években biztosan rengeteget fogunk emiatt a bíróságra járni. Nemzetközi szervezetekkel is kapcsolatban vagyunk, így a nemzetközi szőrmeellenes tevékenységekbe is bekapcsolódunk.

Tudj meg többet itt: https://szormeellenesliga.hu/

Egy kampány az állatokért, a szőrmeipar kegyetlensége ellen 10 ismert személlyel, akik nem szégyellenek kiállni az ügy mellett: meztelenül! https://inkabbmeztelen.hu/